8 Nachten Noord India Tour

Prijs
EUR 425 per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
EUR 330 per persoon o.b.v. 3 personen in een kamer
EUR 300 per persoon o.b.v. 4 personen in een kamer

Dag 01: Aankomst DELHI
Welkom in DELHI, ontmoet onze vertegenwoordiger op de luchthaven. U wordt gebracht naar uw hotel, inchecken en overnachting in het hotel.

Dag 02: Delhi City Tour:
Na het ontbijt geniet u van een sightseeingtour door Delhi, bezoek aan Birla Mandir, het Parlement House, India Gate, President House, Indra Gandhi Museum, Mahatma Samadhi, Gandhi Museum, Lotus Temple, Raj Ghat, Overnachting in hotel.

Dag 03: Delhi– Jaipur. Na het ontbijt vliegen we naar Jaipur, na aankomst rijden we haar het hotel in jaipur, inchecken in het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 04: Jaipur City Tour. Na het ontbijt leidt uw gids u naar het Amber Fort, de hoofdstad van de staat tot 1728. Ga daarna met uw gids de heuvel op voor een tour door Jaipur, de roze stad. Bezoek Jal Mahal, gelegen in het midden van het Man Sagar-meer. In de middag bezoekt u het stadspaleis van Maharaja, met de paleizen Chandra Mahal en Mubarak Mahal. Ga vervolgens naar Jantar Mantar, een verzameling van 19 architecturale astronomische instrumenten gebouwd door de Rajput-koning Sawai Jai Singh. Daarna rijdt u langs de prachtige Hawa Mahal, een groot bouwwerk. Ga aan het einde van de dag terug naar je hotel. Overnachting in hotel.

Dag 05: Jaipur – Agra 5 uur (230 km). Na het ontbijt vertrek naar Agra. Overnachting in hotel.

Dag 06: Agra City Tour. Ga na het ontbijt verder naar Taj Mahal, gebouwd door Mughal Emperor Shah Jahan. Bezoek dan de Red Fort. Overnachting in hotel.

Dag 07: Agra – Mathura -Vrindavan – Delhi (5 uur). Na het ontbijt rijdt de chauffeur naar Vrindavan. Aankomst in Mathura en Vrindavan, tempels bezoeken en ze bekijken. Daarna vertrekken we naar Delhi. Inchecken in het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 08: Delhi vrije dag. Neem het ontbijt en besteedt de dag naar eigen inzicht.
Overnachting in hotel.

Dag 09: Delhi – Amsterdam. Vertrek naar airport en verder terug naar huis..

INCLUSIONS:

 • Accommodation in above mentioned hotels
 • Transport by private, air-conditioned vehicle with driver
 • All sightseeing as mentioned above
 • Daily breakfast in the hotel of stay
 • Fuel surcharge
 • All state taxes
 • Toll tax
 • Parking
 • Including all applicable hotel taxes
 • Airport transfers
 • Local English/Hindi speaking guide at monuments

Price Excludes

 1. Any airport taxes.
 2. Monuments Entrance fees Extra
 3. Insurance
 4. Any domestic flight
 5. Flight ticket from Amsterdam to India
 6. Flight ticket from Suriname to Amsterdam

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen geld. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen geld. LotusTravel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De LotusTravel Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. LotusTravel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen  
Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces

Eenpersoonstoeslag 
De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Visum
Wanneer je met een Nederlands paspoort naar India reist, is een visum vereist. Je paspoort dient bij terugreis nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken. 

Vaccinaties
Wanneer je naar India reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta
In India betaal je met de Indiase roepie

Vluchttijden
Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen

 

Wilt U meer info omtrent bovenstaande tour?