Around The World

24 daagse reis ROND DE WERELD vertrek 8 februari 2019

LEVEN IS GENIETEN-GENIETEN IS LEVEN

Met deze Rond de Wereld tour 20118 wordt u in de gelegenheid gesteld om een onvergetelijke droomreis in vervulling te laten gaan. Laat deze kans niet voorbij gaan. In je leven krijg je misschien maar een keer de kans om Rond de Wereld te reizen. Doen dus!!

Reisschema:

 • Hong Kong
 • Australie
 • Sydney, Canberra
 • New Zealand, Auckland
 • Fiji, Nadi, Suva 
 • Amerika, Los Angeles (optioneel)

Programma:

Dag 01 Amsterdam – London – Los Angeles 
U vertrekt via London naar Los Angeles.

Dag 02 Los Angeles
Na het ontbijt, city tour naar Beverly Hills, waar de bekende acteurs/actrices wonen, vervolgens naar Universal studio’s, de grootste film studio ter wereld. Verder ziet u de beroemde heuvel met het opschrift Hollywood etc.

Dag 03 Los Angeles
Vrije dag ter eigen beschikking. (optional tour naar Las Vegas).

Dag 04 Los Angeles-Sydney 
Via Auckland naar Sydney. Vanwege het doorbreken van de tijdsgrens

Dag 05 komt u 2 dagen later in Australië aan
Aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 06 Sydney
Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 07 Sydney Tour
Tour naar Harbour bridge, het Opera house, Darling Harbour en King Cross. U maakt hier de Captain Cook bootcruise. Tijdens de boottocht heeft u een prachtig uitzicht op o. a.de Harbour Bridge en het Sydney Opera House. We stappen uit bij de Darling Harbour, wat midden in het centrum van Sydney is. Vervolgens zullen we met De openbare bus naar het hotel gaan. Tijdens de reis zorgt chauffeur ervoor dat u alles over deze wereldstad te weten zal komen.

Dag 08 Sydney-Canberra
We vertrekken met een luxe touringcar naar de Hoofdstad van Australië, Canberra. U rijdt via prachtige landschappen van Australië. We bezoeken de nieuwe en het oude parlement huis, de wijk waar de meeste ambassadeurs zijn gevestigd. U gaat naar de hoogste punt van Canberra, vandaar heeft u een prachtige overzicht over Canberra

Dag 09 Sydney Vrije dag
We gaan de stad Sydney op eigen gelegenheid verkennen

Dag 10 Sydney Vrije dag
Optioneel: tour naar de Blue Mountains

Dag 11 Sydney-Auckland 
Na het ontbijt vertrek naar de airport voor vlucht naar Auckland, na aankomst de rest van de dag vrij.

Dag 12 Auckland Tour
Tour naar de top van de dode vulkaan Mount Eden. U heeft een prachtige Uitzicht over de stad Auckland, tour naar de haven, water frontdrive St. Queen university, bekende Harbour bridge dat verbindt tussen het vaste land en de eilanden.
Dag 13 Auckland. Hele dag naar Rotura. Hier bevindt u zich in het centrum van een prachtige natuurgebied vol met kokende modderpoelen en geisers.

Dag 14 Auckland
Vrije dag ter eigen beschikking.

Dag 15 Auckland-Fiji
Vandaag heel vroeg vertrekken wij naar het prachtige Fiji. Fiji heeft een tropische paradijs. Aankomst transfer naar hotel. De rest van de dag bent u vrij.

Dag 16 Fiji 
Hele dag tour eerst naar een prachtige Mandir, stadstour, vervolgens langs de haven en via een prachtige landschap ziet u de suikerrietplantages/ fabriek, de prachtige stranden en vervolgens rijden wij naar het stadje Lautoka.

Dag 17 Fiji-Suva
Hele dag tour via prachtige landschappen naar Suva, Suva is de 2e stad van Fiji waar de regering gezeteld is city tour overnachting in Suva en vervolgens keren wij via panoramische route terug naar Nadi.

Dag 18 Suva-Nadi
Vandaag keren wij terug via panoramische route terug naar Nadi.

Dag 19 Fiji vrije dag 
Optioneel boottocht waar prachtige blauwe zee, witte stranden of u kunt met het openbare vervoer naar Lautoka, (u heeft voldoende tijd om de stad te verkennen of te winkelen of een trip naar een dorpje te maken.

Dag 20 Fiji-Auckland-Hong Kong 
Na het ontbijt, vertrek naar de airport voor vertrek naar Hong Kong

Dag 21 Hong Kong
Na aankomst transfer naar uw hotel , de rest van de dag bent u vrij.

Dag 22 Hong Kong
City tour Man mo temple-Victoria peak-Aberdeen fishing village-repulse bay – stanley market etc

Dag 23 Hong Kong
Vrije dag ter eigen beschikking.
Optional tour is mogelijk naar Macao. 

Dag 24 Hong Kong-London-Amsterdam
Na aankomst nemen wij afscheid van elkaar, dit betekent tevens het einde van uw 24 daagse droomreis Around the World, een reis om nooit en nimmer te vergeten.

 

Inclusief:

 • Alle vliegticket
 • Transfers airport-hotel-airport
 • Alle hotelovernachtingen met ontbijt
 • Boottrip, luchthavenbelasting etc.
 • Genoemde excursies met entrees

Exclusief:

 • Verzekeringen
 • Visumkosten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Overige maaltijden
 • Fooien voor de chauffeurs-kruiers
 • Niet genoemde entrees-diensten
 • Alle reisprogramma’s,  vluchtschema en prijs zijn onder voorbehoud van wijzigingen

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen geld. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen geld. LotusTravel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De LotusTravel Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. LotusTravel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen  
Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces

Eenpersoonstoeslag 
De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Visum
Visum wordt door LotusTravel geregeld. Je paspoort dient bij terugreis nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken. 

Vaccinaties
Vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta
Advies is $ en creditkaart mee te nemen

Vluchttijden
Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen

 

Extra informatie: volgt nog.