Bihar Tour

Prijs:
v.a. EUR 1525 per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
v.a. EUR 1210 per persoon o.b.v. 3 personen in een kamer
v.a. EUR 1255 per persoon o.b.v. 4 personen in een kamer (grotere auto)
Voor groepen meer dan 10 personen v.a. EUR 1075 per persoon

Dag 01 : Aankomst in Delhi Welkom bij Delhi.
Bij aankomst op de luchthaven van Delhi, wordt u opgewacht & overgebracht naar uw hotel, Inchecken in het hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 02 : DELHI CITY TOUR
Na het ontbijt u genieten van een rondleiding door de stad Delhi door een bezoek te brengen, Birla Mandir, Parliament House, India Gate, President House, Indra Gandhi Museum, Mahatma, Gandhi Museum, Lotus Tempel, Raj Ghat, Overnachting in het hotel.

Dag 03 : Delhi vrije dag
Neem ontbijt en rest van de dag gratis op uw gemak om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Overnachting in het hotel.

Dag 04 :DELHI – MUMBAI ( By Flight )
Na het ontbijt per vluchttijd wordt u overgebracht naar de luchthaven voor Mumbai, bij aankomst op Mumbai luchthaven, wordt u overgebracht naar het hotel, inchecken bij het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 05 : Mumbai CITY TOUR
Na het ontbijt maak je een rondleiding door De stad Bombay, Hare Rama Hare Krishna Temple, Filmsterren Huis Hazi (Hazi) Ali Moskee, Gate way of India, Dhobi Ghat, Hangende tuin, Kamla Kamla Kamla Nehru Park, ‘s nachts verblijf in het hotel.

Dag 06 : Mumbai – Kolkata ( By Flight )
Na het ontbijt per vlucht tijd wordt u overgebracht naar de luchthaven voor de vlucht
naar Kolkata, bij aankomst op de luchthaven kolkata, wordt u overgebracht naar het hotel, inchecken bij het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 07 : Kolkata stadstour
Neem na het ontbijt een rondleiding door calcutta door Victoria Memorial, Indian
Museum te bezoeken, Ochterlony Ochterlony Monument ( Nu officieel reNAAMd reNAAMd De Shahid Ondermijnen ), Howrah Bridge, Birla Planetarium, Kali Tempel. HAVEN DIMOND; MAI BABA MOUNUMENT. Overnachting in het hotel.

Dag 08 : Kolkata – Patna ( by flight )
Na het ontbijt per vlucht tijd wordt u overgebracht naar de luchthaven voor de vlucht
naar Kolkata, bij aankomst op de luchthaven kolkata, wordt u overgebracht naar het hotel, inchecken bij het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 09 : Patna stadstour
Na het ontbijt in het hotel verlof voor sightseeing tour van Patna omvat bezoek aan Harmandir (Harmandir) tempel
in Marmer gebouwd door Maharaja Ranjit Ranjit Singh Golghar Golghar – Enorme Bijenkorf vormige graanschuur; het Patna Museum met originele Chinese en Tibetaanse rollen en de Khudabaksh Khudabaksh oosterse bibliotheek. Overnachting.

Dag 10 : Patna – bodhgaya
Ontbijt in het hotel. Later rijden naar bodhgaya bodhgaya.. Avondbezoek wereldberoemd Gautam Boeddhatempel en Pipal (Pipal) Tree.Overnight verblijf in het hotel.

Dag 11 : Bodhgaya – Varanasi
Bodhgaya – Varanasi (250 km) Deze dag word je naar Varanasi gereden. Aankomst en inchecken in het hotel.

Dag 12 : Varanasi stadstour
Vroeg in de ochtend wordt u meegenomen op een bezoek aan de Ghats getuige van de hindoeïstische pelgrims uit te voeren de rituelen en het volgen van de eeuwenoude traditie en het geloof dat door te sterven in Varanasi of door het onderdompelen van de stoffelijke resten in de heilige Ganges, het wist een Van de geboorte cirkel en je bent geïncarneerd om het menselijk leven in de volgende Geboorte. Je zou een boottocht maken op de rivier de Ganges rond alle Ghats en stoppen bij de belangrijke. De rivier, zoals gezien Van een boot,
vroeg in de ochtend, is een geestelijk verheffend gezicht. Retourhotel voor ontbijt & Ontspannen. Inch het middagbezoek Sarnath, 5 mijl uit Varanasi: De grote Boeddha verbeterde de heiligheid van Varanasi door te kiezen
voor de omgeving van de stad om zijn eerste preek te prediken op Sarnath, (slechts 10 Km weg) na het bereiken van verlichting. Later Ashoka, de grote Mauryan (Mauryan) Keizer opgericht prachtige soupa’s en andere gebouwen, samen met zijn machtige stenen zuil, Dharmarajika Dharmarajika Stupa. De 110 ft. hoog Damekh
Damekh Damekh Stupa markeert de plaats waar Boeddha predikte eerste preek. Sarnath is een eerste centrum voor het boeddhisme. Het is een rijke collectie van oude boeddhistische relikwieën en antiek bestaande uit tal van
Boeddha en Bodhisatva Bodhisatva beelden te zien in het Archeologisch Museum (1000 uur tot 1700 uur, open alle daagse behalve vrijdag)In de avond verzamelen in Ganga Aarti Aarti aan de Ghat. Overnachting.

Dag 13 : Varanasi – Lucknow ( 320 km)
Na het ontbijt in Hotel. Later rijden naar Lucknow.On aankomst
Check-in Hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 14 : Sightseeing Lucknow
Ontbijt in hotel Later doorgaan naar stad tour, bezoek Onderzoekt Imam, Chota Imam, beroemd Uitstappen, Hajratganj.Overnight verblijf in het hotel.

Dag 15 : Lucknow – Khajurao
Na het ontbijt in Hotel. Later rijden naar Khajurao.On aankomst Check-in Hotel Afternoon stadstour door Khajuraho met gids bezoek westerse en oosterse stijl van tempels, die kamsutra tempel wordt genoemd. Overnachting in hotel.

Dag 16 : Khajurao – Jhansi
Ontbijt in het hotel. Op tijd transfer naar Jhansi dan city tour Jhansi fort. Rani
Mahal. Orccha Orccha Fort. prichha prichha dam Overnachting.
Dag 17 : Jhansi-Agra- (235 km) 5.30 uur rijden. Na het ontbijt in hotel rijden we naar Agra. Middagstad tour naar Taj Mahal gebouwd door Mughal Keizer, Shah Jahan. Bezoek dan Red Fort Bij aankomst Check-in Hotel

Dag 18 : Agra- Mathura/Vrindavan Delhi Na het ontbijt bestuurder naar Vrindavan, Bij aankomst in Mathura en Vrindavan, bezoek tempels en zie Temple, en rijd dan naar Delhi inchecken bij het hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 19 : Delhi- Haridwar 5 uur
(Ganga Puja) Na het ontbijt Ga verder naar Haridwar Haridwar. Door
met een chauffeur met airconditioning aangedreven auto, en onderweg zult u genieten van de schilderachtige schoonheid van het landschap aan beide zijden van de weg. Haridwar Haridwar is een oud bedevaartsoord gelegen in de uitlopers van de Shivalik Shivalik Shivalik Bereik in de Himalaya. Dit is een van de grootste Pilgrim
bestemmingen in India. Na uw aankomst op Hardiwar (Hardiwar), voltooi de check-in formaliteit en zet uw spullen in uw kamer. Dan lunch je (op eigen kosten), rust je uit in je hotelkamer. ‘s Avonds word je naar The Ganges gereden. Rivier Op Har-Ki (Har-Ki)- Pauri (De Bank van de Heilige Ganges). Hier duik je in de heilige rivier
Ganges en voel je de warmte van de atmosfeer rond Har-Ki (Har-Ki)- Pauri. Inch ToevoegingU zal toetreden tot de avond Ganges aarti aarti Op Har-Ki (Har-Ki)- Pauri. Maak foto’s en observeer het warme gevoel van de Ganges
aarti aarti samen met de drijvende kaarsen in de rivier. Na het doorbrengen van vrije tijd hier komt u terug naar de parkeerplaats waar de chauffeur u terug naar uw hotel zal rijden. Overnachting in het hotel.

Dag 20 : Haridwar Haridwar-Rishikesh-Delhi 5 uur
Na een ochtendontbijt in het hotel zal uw chauffeur zich bij u
melden in het hotel en u naar Rishikesh. Rishikesh is ongeveer 30 km afstand Van Haridwar Haridwar, en de rit duurt ongeveer 50 tot 60 minuten rijden. Zodra u aankomt bij Rishikesh, Van daar zullen we de Heilige verkennen
Rishikesh en de Heilige Ganges. Rishikesh ligt aan de oever van de Ganges in het weelderige groene bergbos rond de Ganges. Rishikesh is ook de Yoga Hoofdstad van de Wereld. Hier u naar een tempel en winkels lopen.
Daarnaast u over de Lakshman Jhula Jhula (Jhula). Dit is een ijzeren hangbrug is gelegen in Rishikesh. Het werd gemaakt over de Ganges Rivier zodat mensen de rivier konden oversteken en is ook een mijlpaal van Rishikesh.
Nadat je wat vrije tijd hebt in Rishikesh en wat foto’s hebt gemaakt,
rijdt de chauffeur ons naar Delhi. Na aankomst inchecken en vernachting in het hotel.

Dag 21 : Vertrek naar Nederland.

Hotel Info:
DELHI:KAROL BAGH
MUMBAI :3 STAR
KOLKATA :4 STAR
PATNA :4 STAR
BODHGAYA ;4 STAR
VARANASI:4 STAR
LUCKHNOW :4 STAR
KHAJURAO :4 STAR
JHANSI:4 STAR
AGRA :4 STAR
HARIDWAR :4 STAR

INCLUSIONS:

 • Accommodation in above mentioned hotels
 • Transport by private, air-conditioned vehicle with driver
 • All sightseeing as mentioned above
 • Daily breakfast in the hotel of stay
 • Fuel surcharge
 • All state taxes
 • Toll tax
 • Parking
 • Including all applicable hotel taxes
 • Airport transfers
 • Local English/Hindi speaking guide at monuments
 1. Any airport taxes.
 2. Monuments Entrance fees Extra
 3. Insurance
 4. Any domestic flight
 5. Internationale ticket van Amsterdam naar India
 6. Internationale ticket van Suriname naar Amsterdam

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen geld. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen geld. LotusTravel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De LotusTravel Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. LotusTravel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen
Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces

Eenpersoonstoeslag
De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Visum
Wanneer je met een Nederlands paspoort naar India reist, is een visum vereist. Je paspoort dient bij terugreis nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Vaccinaties
Wanneer je naar India reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta
In India betaal je met de Indiase roepie

Vluchttijden
Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen

Extra informatie: 

 • Als groep en individueel te boeken
 • Vertrekdatum op aanvraag 
 • Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid
 • Hoe meer mensen hoe goedkoper de tour wordt.
 • Prijzen zijn sterk afhankelijk van de periode en van de beschikbare plaatsen in het vliegtuig en/of hotel en appartement.

Meer info omtrent bovenstaande tour?