Dubai Verkennings Tour

Dubai Verkennings Tour 8 Dagen v.a. EUR NVT o.b.v. 2 personen in een kamer

Dag 1
Vertrek van Amsterdam naar Dubai.
Meet en Greet op de airport waarna u gebracht wordt naar uw hotel alwaar u gaat overnachten.

Dag 2
Na ontbijt in hotel wordt u opgehaald voor City Tour. Plaatsen die wij zullen bezichtigen zijn Fishing village, Grand Mosque of jumeirah, Gold Souk, Palm Island. Na de tour wordy u weer gebracht naar de hotel. Overnachting in hotel.

Dag 3
Na ontbijt bent u in de ochten vrij voor uw eigen activiteiten. In de middag wordt u opgehaald en gebracht voor de dessert safarie tour. U kunt genieten van de dinner in de dessert kamp en een onvergetelijk ervaring hebben met de kamelen ride, Henna en Belly dans.

Dag 4
Na onbijt worden we opgehaald en gebracht naar Abu Dhabi. Abu Dhabi is de grootste stad van United Arab Emiraten. In Abu Dhabi zullen we naar de grootste moskee gaan alwaar er mogelijkheid zal zijn voor het bidden. Daarna zullen we naar de ferarie malls gaan voor het shoppen. In de avond uren keren we weer terug naar Dubai. Overnachting in hotel.

Dag 5
Na ontbijt bent u in de ochten vrij voor uw eigen activiteiten. In de middag uren wordt u opgehaald voor de Dhow cruise met Dinner. U zult 2 urem varen in de rivieren van Dubai en genieten van live entertainment en dinner op de cruise. Na de cruise zult u dan afgezet worden in uw hotel.

Dag 6
Na ontbijt zult u gebracht worden naar de Wereld eerste dedicated Bollywood thempark van Dubai. U zult genieten van Action, adventure, romance, comedy, music, dance, flavour and emotion, Bollywood style. Na de tour wordt u afgezet in uw hotel.

Dag 7
Ontbijt in hotel. U bent vrij voor Uw eigen activiteiten.

Dag 8
Vertrek van Dubai naar Amsterdam

 • Verblijf in Admiral
 • Plaza Hotel Dubai
 • Dubai Visum
 • City Tour in Dubai
 • Abu Dhabi tour  Dhow
 • Cruise met Dinner
 • Bollywood park theme
 • Dessert safarie met
 • BBQ Dinner, Belly dance en Henna

Extra informatie: 

 • Als groep en individueel te boeken
 • Vertrekdatum op aanvraag 
 • Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid
 • Hoe meer mensen hoe goedkoper de tour wordt.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen geld. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen geld. LotusTravel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De LotusTravel Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. LotusTravel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen  
Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces

Eenpersoonstoeslag 
De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Visum
Wanneer je met een Nederlands paspoort naar India reist, is een visum vereist. Je paspoort dient bij terugreis nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken. 

Vaccinaties
Wanneer je naar India reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta
In India betaal je met de Indiase roepie

Vluchttijden
Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen

 

Meer informatie omtrent deze tour!