3-daagse busreis Londen, UK

Vertrek 26/4, 8/6, 26/6, 19/7, 2/8, 23/8, 6/9, 20/6, 18/10, 20/12

Londen & Southall

vanaf €165,- p/p

Een 3 daagse busreis met LotusTravel naar Londen waarbij u de highlights van deze wereldstad ziet en er genoeg gelegenheid is om te shoppen.
Vanuit Den Haag of Rotterdam reist u per touringcar richting Londen. Ervaar Little India/Southall, shop till you drop en zie
bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Tower, London Eye en nog veel meer. De 3 daagse busreis met Lotus Holidays naar Londen inclusief
Southall is al jaren een topper in onze busreizen. Reissom per persoon €165,-

 


Dag 1

Met een luxe touringcar rijden we via Calais naar Londen. Onderweg krijgt u een lekker drankje aangeboden van ons, neem zelf ook gerust wat te te eten en drinken mee of koop iets tijdens 1 van de stops. In de loop van de middag komen we aan in Southall, dat ook wel “Little India” wordt genoemd.Proef hier letterlijk de Indiase sfeer. U kunt hier inkopen doen en wat eten of drinken. Rond 18.00 gaan we richting het hotel.

 


Dag 2

Na het ontbijt vertrekken we naar  Swami Narayan Mandirin, ook wel de “Neasden Tempel” genoemd. Hier heeft u 1 uur de tijd voordat we doorrijden aar GreenStreet’, waar u 3 uur heeft om te shoppen in dit paradijs voor shoppers. Daarna gaan we richting Londen city waar u bezienswaardigheden als de Big Ben, Londen City, London Eye,Downing Street nr. 10, Picadilly Circus, Trafalgar Square, kunt zien. Of ga gewoon door met shoppen en ga winkelen in Oxford Street of Regent Street. Rond 18 uur vertrekken we in de richting van het hotel. ’s Avonds kunt u bijvoorbeeld naar een musical gaan (op eigen gelegenheid).

 

Dag 3
Na het ontbijt  vertrekken wij richting de Blue Water Mall. De Blue Water Mall is een grote shoppingmall en amusementscomplex en telt meer dan 330 winkels en 40  horeca gelegenheden en een grote bioscoop.In de loop van de middag vertrekken we weer richting Nederland.

Opstappen in Den-Haag 6:00 uur

Adres:
Meester P. Droogleever Fortuynweg 79 2533 SP Den Haag 

Opstappen in Rotterdam 6:30 uur

Adres: 
Zuidplein Hoog 515,
3083  BG Rotterdam (
bij Mac Donald)

Opstappen in Amsterdam

Adres:
Metrostion Holendrecht
Holendrecht 1105 AX

3 dagen Parijs vanaf €170,-

Volwassenen: € 170,- p/p
Kinderen: € 155,- p/p
Baby’s: € 70,-  p/p

Programma:

Dag 1 – De heenreis

De eerste dag van de busreis vertrek je in de nacht/ochtend richting Parijs waar je in de namiddag arriveert. De chauffeur zet je af bij Bateaux Mouche waar je een boottocht kunt maken of de chauffeur brengt je naar Tour Montreparnasse. In de vroege avond zal de chauffeur je weer ophalen voor een stadrondrit/lichttour langs bezienswaardigheden zoals Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées en de Dôme des Invalides. Daarna brengt hij je weer terug naar het hotel.

Dag 2 – stadsrondrit en vrije tijd of Disneyland® Paris

De dag begint met een lekker ontbijtbuffet. Reizigers die naar Disneyland® Parijs gaan worden na het ontbijt bij het park afgezet. De overige reizigers worden na het ontbijt bij de Opera afgezet. Bij de Opera heb je ongeveer 3 uur vrije tijd. Daarna word je opgehaald voor een korte stadsrondrit en word je bij de Eiffeltoren afgezet. In de avond zal de chauffeur je weer komen ophalen om je weer naar het hotel te brengen.

Dag 3 – De terugreis

Na het ontbijt vertrekt de bus naar Montmartre. waar je de gelegenheid krijgt om de befaamde basiliek de Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag gaat de bus weer terug naar Nederland. Voordat je weer wordt afgezet bij jouw opstapplaats heb je nog de gelegenheid om een hapje te eten.

Om 14.00 uur vertrekken we weer naar Nederland en verwachten we om rond 20:00 uur in Rotterdam en 20.00 uur in Den Haag aan te komen

Exclusief:

  • Toeristenbelasting € 2,50,- p/p  per nacht
  • Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en entree overige bezienswaardigheden.

Prijs inclusief: 

  • 2 overnachting in 3* hotel met ontbijt, excursies & vervoer met luxe tourbus

LET OP!: 
Reis gaat door bij minimaal aanmelding van 40 personen.
De aangegeven tijden zijn onder voorbehoud en kunnen bij besluit van de reisleider in geval van onvoorziene omstandigheden worden gewijzigd.

Een geldig reisdocument zoals een paspoort of  ID-kaart is verplicht!

Opstappen in Den-Haag 17:00

Meester P. Droogleever Fortuynweg 79 2533 SP Den Haag 

Opstappen in Rotterdam 18:00 uur

Zuidplein Hoog 515,
3083  BG Rotterdam (
bij Mac Donald)

Opstappen in Amsterdam 16:00 uur

Metrostion Holendrecht
Holendrecht 1105 AX