Noord-India Shimla Tour 9 Nachten

Prijs:
EUR 520 per persoon o.b.v 2 personen in een kamer
EUR 410 per persoon o.b.v 3 personen in een kamer
EUR 480 per persoon o.b.v 4 personen in een kamer (2 Double rooms)
Personen meer dan 10 v.a. 420 per persoon o.b.v. Double/Triple

DAG 1 : Aankomst Delhi.
Welkom in Delhi. Ontmoet onze vertegenwoordiger en u wordt overgebracht naar het hotel. Inchecken en vernachting in het hotel.

DAG 2 : Delhi stadstour.
Na het ontbijt kunt u genieten van een rondleiding door de stad Delhi. We bezoeken Birla Mandir, ParliamentHouse, India Gate, President House, Indra Gandhi Museum, Mahatma Gandhi Samadhi, Gandhi Museum, Lotus Temple, Raj Ghat.Overnachting in het hotel.

DAG 3 :
Delhi – Kurukshetra – Chandigarh.
Na het ontbijt ga je naar de oude stad Chandighar. Onderweg bezoeken we Kurukshetra, dit is een plaats van historisch en religieus belang. Kurukshetra ligt in de staat Haryana in India. Het is ook bekend als Dharmakshetra (Heilige Plaats). Volgens de Puranas, is Kurukshetra een regionale naam van koning Kuru, de voorouder van Kauravas en Pandavas, zoals afgebeeld in de epische Mahabharata. Het belang van de plaats wordt toegeschreven aan het feit dat de Kurukshetra Oorlog van de Mahabharata werd uitgevochten op dit
land en de Bhagavad Gita werd hier verteld aan Arjuna door Shri Krishna. Want Lord Krishna trof Arjuna aan in een verschrikkelijk dilemma. De Vamana Purana vertelt hoe koning Kuru zich hier kwam vestigen. Hij koos dit land aan de oevers van de opgedroogde Sarasvati rivier voor het inbedden van spiritualiteit met acht deugden:
soberheid (tapas), waarheid (satya),vergeving (kshama), vriendelijkheid (daya), zuiverheid (suchee) liefdadigheid (daan), yagya en brahmacharya.
Lord Vishnu was onder de indruk van de daad van koning Kuru en zegende hem. God gaf hem twee zegens: één dat dit land voor altijd bekend zal worden als een Heilig Land naar zijn NAAM als Kurukshetra (het land van Kuru) en
als tweede dat iedereen die sterft op dit land zal naar de hemel gaan. Het land Kurukshetra lag tussen twee rivieren: de Sarasvati en de Drishadvati rivier.
Na aankomst in Chandighar gaan we inchecken en vernachten in het hotel.

DAG 4 : Chandigarh – Shimla.
Na het ontbijt maak je een rondleiding door de stad Chandigarh. We bezoeken de Rock Garden en het Sukhna-meer. Na aankomst in Simla gaan we inchecken en overnachten in het hotel.

DAG 5 : Shimla City tour.
Na het ontbijt bezoeken we The Mall Road, Jakhu Temple, Kerk etc. De rest van de dag bent u vrij om prachtige Shimla te verkennen. Overnachting in het hotel.

DAG 6 : Shimla – Kufri – Shimla.
Na het ontbijt maakt u op deze dag een excursie
naar Kufri. Later keert u terug naar Shimla. Overnachting in het hotel.

DAG 7 : Shimla een vrije dag.
Neem het ontbijt en rest van de dag kunt u op uw gemak de stad verkennen. Overnachting in hotel.

DAG 8 : Shimla – Delhi.
Na het ontbijt vertrekken we naar Delhi. Na aankomst in Delhi gaat u inchecken en overnachten in het hotel.

DAG 9 : Delhi Vrije Dag. Neem het ontbijt en rest van de dag kunt u op uw gemak de stad op eigen gelegenheid verkennen. Overnachting in het hotel.

DAG 10 : Delhi – Amsterdam.

INCLUSIONS:

 • Accommodation in above mentioned hotels
 • Transport by private, air-conditioned vehicle with driver
 • All sightseeing as mentioned above
 • Daily breakfast in the hotel of stay
 • Fuel surcharge
 • All state taxes
 • Toll tax
 • Parking
 • Including all applicable hotel taxes
 • Airport transfers
 • Local English/Hindi speaking guide at monuments
 1. Any airport taxes.
 2. Monuments Entrance fees Extra
 3. Insurance
 4. Any domestic flight
 5. Internationale ticket van Amsterdam naar India
 6. Internationale ticket van Suriname naar Amsterdam

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen geld. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen geld. LotusTravel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De LotusTravel Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. LotusTravel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen  
Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces

Eenpersoonstoeslag 
De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Visum
Wanneer je met een Nederlands paspoort naar India reist, is een visum vereist. Je paspoort dient bij terugreis nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken. 

Vaccinaties
Wanneer je naar India reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta
In India betaal je met de Indiase roepie

Vluchttijden
Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen

 

Extra informatie: 

 • Als groep en individueel te boeken
 • Vertrekdatum op aanvraag 
 • Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid
 • Hoe meer mensen hoe goedkoper de tour wordt.
 • Prijzen zijn sterk afhankelijk van de periode en van de beschikbare plaatsen in het vliegtuig en/of hotel en appartement.

Meer info omtrent bovenstaande tour?