Over Ons

Uw droomvakantie begint met Lotus Tours en Travel.

Wij zijn gevestigd in Nederland en Suriname als Tour Operator voor georganiseerde tours binnen als buiten Nederland en Suriname.

Lotus Travel en Tours heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de reisbranche. U boekt op kantoor bij ons of online en betaald middels pinnen, contanten of met IDEAL. Na het betalen ontvangt U uw reisbescheiden per email of per post en als U op kantoor aanwezig bent zullen wij Uw reisbescheiden voor U uitprinten. Dit alles gebeurt volgens alle transparantie. Heeft U iets gevonden op internet of ergens dan ook, kunt U ook bij ons terecht. Wij kunnen het zeker 99.99% goedkoper voor u uitzoeken. Wij zijn ook ervaren reisbureau als het gaat om zoeken en vergelijken van vluchtprijzen. Wij helpen U graag om de goedkoopste en de beste route te vinden voor Uw reis.

Lotus Tours en Travel is 24 uur per dag open en ook telefonisch te bereiken. Door de komst van de technologie kunnen alle betaling per bank overgemaakt worden en U ontvangt Uw reisbescheiden gelijk op Uw email mits er andere aanvragen afgehandeld dient te worden. In uitzonderlijk geval ontvangt U het binnen 24uur.

Bij ons staat de klant centraal en uiteraard de service naar de klanten toe. Wij doen ons uiterste best om alle klanten tevreden te stellen.

Wij plannen de reis van uw leven. Verhoog uw reiservaring en profiteer van de persoonlijke service van onze specialisten. Ontdek nieuwe plaatsen of keer terug naar oude favorieten, met routes die op maat gemaakt zijn naar uw individuele passies.

Kortom wij geven betekenis aan uw reis, met als doel het creƫren van de beste herinneringen en tevredenheid. Maak uw volgende groep reis speciaal. Geniet van de speciale aanbiedingen en de extra voordelen.

Ook voor visa aanvragen bent u terecht bij ons, wij helpen u met plezier vanaf het begin tot het eind van uw reis.

U bent van harte welkom op ons kantoor en een van onze reisadviseurs staat klaar om U van dienst te zijn.

Onze diensten:

  • Bij ons bent u terecht voor al uw visa. Als U denkt aan de toeristen kaart als u naar Suriname afreist of de PSA kaart voor Suriname. Ook voor Uw overige destinaties kunnen wij na gaan of U naar een visumplichtig land afreist. Zo ja, kunnen wij voor de visa aanvragen.
  • Bij ons bent U terecht op de juiste plek als U informatie nodig heeft voor het reizen met minderjarige kinderen. Wij doen alles voor U, zodat U zich geen zorgen hoeft te maken.
  • De ESTA Visum Waiver voor de Amerikaanse staten kunnen wij ook voor U aanvragen.
  • Wilt U snel geholpen worden op Schiphol? Dan kunnen wij U ook online inchecken zodat U snel wordt afgehandeld op Schiphol dan in lange rijen te gaan staan.
  • Wij kunnen ook groepsreizen op maat en ook op individueel basis voor U samenstellen. Kortom voor elk budget hebben wij een tour klaar voor U.
  • Wij kunnen ook goedkoper tickets voor alle destinatie boeken, dat bekend dat U bij ons veel of duur hoeft te betalen voor Uw destinatie
  • Wij assisteren U graag met alles wat te maken heeft met reizen en geven U de beste adviezen.
  • Wij hebben contracten met meer dan 10.000 hotels en appartementen wereldwijd getekend. Indien U naar een land afreist kunnen wij Uw verblijf ook voor U regelen met de hoogste normen.