• (+ 31)(0)708888790
 • (+31)(0)640727947
 • info@lotustravel.nl
 • Mon - Fri: 9:00 - 22:00
 • (+ 31)(0)708888790
 • (+31)(0)640727947
 • info@lotustravel.nl
 • Mon - Fri: 9:00 - 22:00

Actie naar Paramaribo-Suriname

SLM: Amsterdam – Paramaribo retour vanaf € 549,- p/p

Vraag naar voorwaarden en beschikbaarheid.

Inclusief 2 x 25 kg koffers en 10 kg handbagage 

Actievoorwaarden:

Met de SLM Amsterdam-Paramaribo
Vanaf € 590 inclusief 2 x 25 kg !
Voorwaarden:
Boeken t/m 7 juni 2020
Reizen uit Amsterdam: heden 2020 t/m 30 juni 2020: 2 augustus t/m 30 november 2020
Niet reizen uit Amsterdam : 1 juli t/m 31 juli en van 10 dec t/m 30 dec 2020
Niet reizen uit Paramaribo : 2 aug t/m 6 sep 2020 en van 1 jan 2021 t/m 19 jan 2021
Bagage: 2 x 25 kg + 10 kg handbagage
Wijzigen kan tegen betaling en indien dezelfde klasse beschikbaar is
Minimaal verblijf 7 dagen maand en maximaal verblijf 3 maanden!
 

KLM: Amsterdam – Paramaribo retour vanaf € 610,- p/p.

Vraag naar voorwaarden en beschikbaarheid.

Inclusief 2 x 23 kg koffers en 12 kg handbagage 

 • Met de KLM: Amsterdam-Paramaribo retour! Vanaf € 610 inclusief 2 x 23 kg!
  Voorwaarden:
  Boeken t/m 28 januari 2020
  Reizen uit Amsterdam: van 11 januari 2020 t/m 30 juni 2020 en van 23 augustus t/m 7 december 2020
  Bagage 2 x 23 kg + handbagage van 12 kg bij minimaal verblijf van 14 dagen
  Toeslag van € 25 van toepassing op de zaterdag- en zondag vluchten
  Minimaal verblijf 14 dagen en maximaal 3 maanden
  Wijzigen kan tegen betaling en indien dezelfde klasse beschikbaar is
  Prijs is inclusief luchthavenbelasting, exclusief toeristenkaart of visum, op basis van (actie) beschikbaarheid en retour reis.
 • Wijzigen kan tegen betaling en indien dezelfde klasse beschikbaar is
 

Prijs is inclusief luchthavenbelasting en exclusief toeristenkaart/visum, en op basis van beschikbaarheid!

Suriname
 • Met TUI Amsterdam- Paramaribo retour
  Vanaf € 540 inclusief 2 x 20 kg!
  Voorwaarden:
 • Boeken vanaf heden!
 • Reizen uit Amsterdam: 1 nov t/m 10 dec 2019:1 jan t/m 25 juni 2020: 20 aug t/m 31 okt 2020.
 • Niet reizen uit PBM: 25 dec 2019 t/m 23 januari 2020
 • Bagage: 2 x 20 kg + 10 kg handbagage
 • Wijzigen kan tegen betaling en indien dezelfde klasse beschikbaar is
  Minimaal verblijf 7 dagen maand en maximaal verblijf 3 maanden
 • Prijs is inclusief luchthavenbelasting, exclusief toeristenkaart of visum, op basis van (actie) beschikbaarheid en retour reis.
  beschikbaar.

Neem contact op voor voorwaarden en beschikbaar!

Paramaribo

Suriname is een land dat nog niet platgetreden is door het toerisme. Alhoewel het toerisme toeneemt, staat het nog in z’n kinderschoenen. Het diverse land heeft veel te bieden voor natuurliefhebbers, maar ook voor mensen die cultuur willen snuiven. Het prachtige tropische regenwoud met vele bijzondere flora en fauna is zeer de moeite waard. Boeiend zijn ook de vele herkenbare overblijfselen uit de Nederlands koloniale tijd. Veel hiervan is terug te vinden in Paramaribo. De unieke koloniale huizen in de stad spreken erg tot de verbeelding. In Paramaribo zul je je meteen thuis voelen, mede doordat je door de trotse inwoners van de stad in het Nederlands wordt aangesproken.

Wat zij je zeker zullen adviseren, is een bezoek te brengen aan een van de vele lodges in de natuurparken in het tropisch regenwoud van Suriname. Deze lodges zijn veelal per vliegtuig vanaf de binnenlandse luchthaven “Zorg en Hoop” te bereiken. Sommige lodges die minder ver van Paramaribo gelegen zijn, zijn ook per korjaal bereikbaar.

Een kant-en-klare pakketreis naar Suriname is wegens de diversiteit van het land en de wensen van jou als reiziger moeilijk om op voorhand samen te stellen. Daarom werken wij uitsluitend met bouwstenen en voorbeeld reizen, bedoeld om te inspireren. Graag adviseren wij je persoonlijk om een reis of vakantie naar Suriname op maat samen te stellen. ABC Travel is specialist in maatwerkreizen. Daarom kun je bij ons helemaal zelf je rondreis samenstellen met behulp van onze reisspecialisten.

Reisvoorwaarden voor Paramaribo-Suriname

 • Alleen de eerste voornaam volgens paspoort dient op het e-ticket te staan. Het is niet nodig om meerdere voornamen te vermelden. Het is niet toegestaan om met uw roepnaam of initialen op het e-ticket te reizen. De luchtvaartmaatschappij kan u hiermee weigeren. Getrouwde vrouwen dienen hun meisjesnaam in te vullen op het ticket. Het is niet toegestaan om met de getrouwde naam of e/v (echtgenote van) op het e-ticket te reizen, tenzij alleen de getrouwde achternaam op het paspoort staat.
  Uw paspoort dient bij terugkeer nog zes maanden geldig zijn.
 • Komt je naam op je e-ticket niet overeen met je naam in je paspoort? De naam op je e-ticket moet gelijk zijn aan de naam in het paspoort. Er moet  volledige eerste voornaam in het paspoort + (meisjes) achternaam. Mocht dit niet zo op je e-ticket staan, raden we je aan dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Om je naam te wijzigen, moeten wij ons houden aan de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunnen naamswijziging tegen administratieve kosten worden uitgevoerd. Deze kosten kunnen uiteenlopen, afhankelijk van de voorwaarden van de vliegmaatschappij. Naast de kosten die de luchtvaartmaatschappij, rekenen wij ook administratieve kosten om de wijziging voor je in orde te maken. Het wijzigen van een ticket is namelijk een zeer tijdrovende bezigheid. Wij rekenen voor deze administratieve handeling €25 per ticket.
 • Online inchecken verschilt per luchtvaartmaatschappij.
  Kijk op de website van de luchtvaartmaatschappij voor informatie.
  Het kan zijn dat je moet inloggen om online te kunnen inchecken.
  Inloggen op de website van de luchtvaartmaatschappij kan in veel gevallen met uw ticketnummer en je achternaam. Je kan de ticket referentie vinden op je bevestigingse-mail of e-ticket. 
 • Bij vertraging:
  In sommige gevallen bij een vertraging kom je in aanmerking voor een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij.
  Check op hun website of je in aanmerking komt voor een vergoeding Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding, dan kun je deze zelf bij de luchtvaartmaatschappij aanvragen.
 • De aanschaf van een Toeristenkaart kunt u op Schiphol doen (vertrekhal 3 bij balie RC167) of bij aankomst in Suriname. De Toeristenkaart kost 35 euro (ongeacht leeftijd). Het bedrag dient u te voldoen bij aantoning van het paspoort en ticket van de passagier. Let op voor varable openingstijden van de balie.
 • Voor meer vragen over de Toeriskaart kunt u de site  van de consulaatsuriname.nl raadplegen

Ondek Suriname, Zuid-Amerika

Suriname, officieel de Republiek Suriname, is een republiek aan de noordoostkust van Zuid-Amerika met als hoofdstad Paramaribo. Het land grenst in het oosten aan Frans-Guyana, in het westen aan Guyana (voormalig Brits-Guiana) en in het zuiden aan Brazilië. Suriname heeft zowel met Guyana als met Frans-Guyana een grensgeschil. Het land is 163.820 km² groot en heeft een kustlijn van 386 km.

Door het midden en oosten van het land stroomt de rivier Suriname. Van 1927 tot 1983 was er ook nog een gelijknamig district. Dit werd in meerdere fases opgedeeld en uiteindelijk in 1983 opgeheven.

Suriname maakte deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden en was daarvoor een kolonie van Nederland. Op 25 november 1975 werd Suriname onafhankelijk.

Boek uw droomreis bij LotusTravel!

LotusTravel is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Autoriteit Persoonsgegevens. Op alle reizen zijn de ‘ANVR Reizigersvoorwaarden’ en de ‘Algemene Reisvoorwaarden  van toepassing.
Gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op het gekozen reisgezelschap (standaard twee personen).
De prijzen zijn inclusief kortingen en exclusief calamiteitenfonds en reserveringskosten.