Aktie van Paramaribo naar Amsterdam

Paramaribo - Amsterdam met de KLM v.a. USD 715,-

Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid

Actievoorwaarden:
Aktie met KLM naar Amsterdam v.a. USD 715
Boeken: vanaf heden t/m 13 mei 2020
Reizen: 17 aug 2020 t/m 16 dec 2020
Bagage: 1 x 12 KG Hand Bagage | (Ruimbagage kan op betaling)
Annuleren 100% verlies
Wijziging: Gratis

Aktie met KLM naar Amsterdam v.a. USD 760 INCL Ruimbagage
Boeken: vanaf heden t/m 13 mei 2020
Reizen: 17 aug 2020 t/m 16 dec 2020
Bagage: 1 x 12 KG Hand Bagage | 1 x 23 KG Ruimbagage Annuleren 100% verlies
Wijziging: Gratis

Prijs is inclusief luchthavenbelasting en exclusief toeristenkaart/visum, en op basis van beschikbaarheid!

Reisvoorwaarden

 • Alleen de eerste voornaam volgens paspoort dient op het e-ticket te staan. Het is niet nodig om meerdere voornamen te vermelden. Het is niet toegestaan om met uw roepnaam of initialen op het e-ticket te reizen. De luchtvaartmaatschappij kan u hiermee weigeren. Getrouwde vrouwen dienen hun meisjesnaam in te vullen op het ticket. Het is niet toegestaan om met de getrouwde naam of e/v (echtgenote van) op het e-ticket te reizen, tenzij alleen de getrouwde achternaam op het paspoort staat.
  Uw paspoort dient bij terugkeer nog zes maanden geldig zijn.
 • Komt je naam op je e-ticket niet overeen met je naam in je paspoort? De naam op je e-ticket moet gelijk zijn aan de naam in het paspoort. Er moet  volledige eerste voornaam in het paspoort + (meisjes) achternaam. Mocht dit niet zo op je e-ticket staan, raden we je aan dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Om je naam te wijzigen, moeten wij ons houden aan de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunnen naamswijziging tegen administratieve kosten worden uitgevoerd. Deze kosten kunnen uiteenlopen, afhankelijk van de voorwaarden van de vliegmaatschappij. Naast de kosten die de luchtvaartmaatschappij, rekenen wij ook administratieve kosten om de wijziging voor je in orde te maken. Het wijzigen van een ticket is namelijk een zeer tijdrovende bezigheid. Wij rekenen voor deze administratieve handeling €25 per ticket.
 • Online inchecken verschilt per luchtvaartmaatschappij.
  Kijk op de website van de luchtvaartmaatschappij voor informatie.
  Het kan zijn dat je moet inloggen om online te kunnen inchecken.
  Inloggen op de website van de luchtvaartmaatschappij kan in veel gevallen met uw ticketnummer en je achternaam. Je kan de ticket referentie vinden op je bevestigingse-mail of e-ticket. 
 • Bij vertraging:
  In sommige gevallen bij een vertraging kom je in aanmerking voor een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij.
  Check op hun website of je in aanmerking komt voor een vergoeding Mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding, dan kun je deze zelf bij de luchtvaartmaatschappij aanvragen.
 • De aanschaf van een Toeristenkaart kunt u op Schiphol doen (vertrekhal 3 bij balie RC167) of bij aankomst in Suriname. De Toeristenkaart kost 35 euro (ongeacht leeftijd). Het bedrag dient u te voldoen bij aantoning van het paspoort en ticket van de passagier. Let op voor varable openingstijden van de balie.
 • Voor meer vragen over de Toeriskaart kunt u de site  van de consulaatsuriname.nl raadplegen