Promotion Tour India

Prijs:
v.a. EUR 860 per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
v.a. EUR 675 per persoon o.b.v. 3 personen in een kamer
v.a. EUR 825 per persoon o.b.v. 4 personen in een kamer (2 Double rooms)
Personen meer dan 10 v.a. EUR 650 per persoon

DAG 1 Aankomst – Delhi
Welkom in Delhi, ontmoet onze vertegenwoordiger op de luchthaven en je wordt overgebracht naar het hotel, inchecken in het hotel, overnachting in het hotel

DAG 2 – Stadstour door Delhi
Na het ontbijt kunt u genieten van een sightseeingtour door de stad Delhi door Birla Mandir, Parliament House, India Gate, President House, Indra Gandhi Musium, Mahatma, Gandhi Musium, Lotus Temple, Raj Ghat, overnachting in hotel.

DAG 3 – Delhi – Jaipur (250 km / ongeveer 6 uur rijden)
Na het ontbijt gaan we naar de roze stad Jaipur. Aankomst in Jaipur, inchecken in het hotel, later wat korte bezienswaardigheden bekijken, overnachting in het hotel.

DAG 4 – Stadstour door Jaipur
Na het ontbijt leidt uw gids u naar het Amber Fort, de hoofdstad van de staat tot 1728. Daarna gaat u met uw gids in een voertuig de heuvel af voor een rondleiding door Jaipur, de roze stad. Bezoek Jal Mahal, een paleis in het midden van het Man Sagar-meer. Bezoek ‘s middags het stadspaleis van Maharaja, een complex met de paleizen Chandra Mahal en Mubarak Mahal. Ga dan naar Jantar Mantar, een verzameling van 19 architectonische astronomische instrumenten gebouwd door de Rajput-koning Sawai Jai Singh. Rijd daarna langs de prachtige Hawa Mahal, een groot gebouw dat is gebouwd zodat de vrouwen van de koninklijke huishouding de straten buiten konden observeren terwijl ze verborgen bleven. Aan het einde van de dag keert u terug naar uw hotel. Overnachting in hotel.

DAG 5 – Jaipur – Agra 5 uur (230 km)
Na het ontbijt gaat u verder met een andere historische en romantische stad, Taj Mahal, gebouwd door Mughal Emperor, Shah Jahan. Bezoek dan Red Fort Overnachting in hotel.

DAG 6 – Agra – Mathura -Vrindavan – Delhi 5 uur
Na het ontbijt rijdt u naar Vrindavan, bij aankomst in Mathura en Vrindavan, bezoekt u de tempels en ziet u de tempel en rijdt u naar Delhi om in te checken bij het hotel. Overnachting in hotel.

DAG 7 – Delhi – Haridwar (230 km) 5 uur
Na het ontbijt gaan we naar Haridwar. met een auto met chauffeur en airconditioning en onderweg zult u genieten van de landschappelijke schoonheid van het landschap aan beide kanten van de weg. Haridwar is een oud pelgrimsoord in de uitlopers van de Shivalik Range in de Himalaya. Dit is een van de grootste pelgrimsbestemmingen in India. Na aankomst bij Hardiwar, voltooit u de incheckformaliteit en legt u uw spullen op uw kamer. Daarna lunch je (op eigen kosten), rust uit in je hotelkamer. ‘S Avonds wordt u naar de rivier de Ganges in Har-Ki- Pauri (de oever van de heilige Ganges) gereden. Hier duik je in de heilige rivier de Ganges en voel je de warmte van de atmosfeer rond Har-Ki- Pauri. Daarnaast sluit je je aan bij de avond Ganges aarti in Har-Ki- Pauri. Maak foto’s en observeer het warme gevoel van de Ganges aarti samen met de zwevende kaarsen in de rivier. Nadat je hier vrije tijd hebt doorgebracht, kom je terug naar de parkeerplaats van de auto, waar de chauffeur je terugbrengt naar je hotel. Overnachting in hotel.

DAG 8 – Haridwar – Rishikesh – Haridwar
Na een ochtendontbijt in het hotel, zal uw chauffeur u bij het hotel melden en u naar Rishikesh brengen. Rishikesh ligt op ongeveer 30 km van Haridwar en de rit duurt ongeveer 50 tot 60 minuten rijden. Zodra je aankomt in Rishikesh, zullen we vanaf daar de Heilige Rishikesh en de Heilige Ganges verkennen. Rishikesh ligt aan de oever van de Ganges in het weelderige groene bergbos rond de Ganges. Rishikesh is ook de yogahoofdstad van de wereld. Hier kunt u naar een tempel en winkels lopen. Daarnaast kun je over de Lakshman Jhula lopen. Dit is een ijzeren hangbrug in Rishikesh. Het is gemaakt over de rivier de Ganges zodat mensen de rivier konden oversteken en is ook een herkenningspunt van Rishikesh. Nadat je wat vrije tijd hebt gehad in Rishikesh en wat foto’s hebt gemaakt, gaan we verder naar de parkeerplaats van de auto, waar de chauffeur op ons wacht om terug te rijden naar je hotel in Haridwar. Overnachting in hotel.

DAG 9 – Haridwar – Chandighar (200 km 5 uur)
Na het ontbijt rijdt u naar Chandigarh. Bij aankomst in Chandigarh bezoekt u Rock Garden, Sukhna Lake, Market etc. en checkt u in bij het hotel. Overnachting in hotel.

DAG 10 – Chandighar – Amritsar (250 km) 5 uur
Na het ontbijt gaat u verder naar Amritsar, het is het spirituele centrum voor de Sikh-religie. Bij aankomst in Amritsar, inchecken in het hotel, overnachting in het hotel.

DAG 11 – Amritsar City Tour
Na het ontbijt kunt u genieten van een sightseeingtour door de stad Amritsar door een bezoek te brengen aan de Gouden Tempel, Jalianwala bagh, Durgiana Mandir, Wagah Border (grens tussen India en Pakistan). Overnachting in het hotel.

DAG 12 – AMRITSAR – KURUKSHETRA – DELHI (470 km)
Ontbijt in het hotel. Later rijden naar Delhi, onderweg Bezoek Kurukshetra. Bij aankomst Delhi check-inn hotel Overnachting.

DAG 13 Delhi vrije dag
Neem het ontbijt en de rest van de dag vrij om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Overnachting in hotel.

DAG 14 Delhi vrije dag
Neem het ontbijt en de rest van de dag vrij om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Overnachting in hotel.

DAG 15 – Delhi Amsterdam

INCLUSIONS:

 • Accommodation in above mentioned hotels
 • Transport by private, air-conditioned vehicle with driver
 • All sightseeing as mentioned above
 • Daily breakfast in the hotel of stay
 • Fuel surcharge
 • All state taxes
 • Toll tax
 • Parking
 • Including all applicable hotel taxes
 • Airport transfers
 • Local English/Hindi speaking guide at monuments
 1. Any airport taxes.
 2. Monuments Entrance fees Extra
 3. Insurance
 4. Any domestic flight
 5. Internationale ticket van Amsterdam naar India
 6. Internationale ticket van Suriname naar Amsterdam

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen geld. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen geld. LotusTravel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De LotusTravel Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. LotusTravel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen  
Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces

Eenpersoonstoeslag 
De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Visum
Wanneer je met een Nederlands paspoort naar India reist, is een visum vereist. Je paspoort dient bij terugreis nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken. 

Vaccinaties
Wanneer je naar India reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta
In India betaal je met de Indiase roepie

Vluchttijden
Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen

 

Extra informatie: 

 • Als groep en individueel te boeken
 • Vertrekdatum op aanvraag 
 • Vraag naar de voorwaarden en beschikbaarheid
 • Hoe meer mensen hoe goedkoper de tour wordt.
 • Prijzen zijn sterk afhankelijk van de periode en van de beschikbare plaatsen in het vliegtuig en/of hotel en appartement.

Meer info omtrent bovenstaande tour?